Szárazjeges tisztítás az élelmiszeriparban

 

Hogyan használható a szárazjeges tisztítás az élelmiszeriparban?

 

 

A szárazjeges tisztítóberendezések erősen ajánlottak az élelmiszeriparban. Ez a technológia időmegtakarítást eredményez, nem okoz kárt az öntőformákban, nem termel hozzávetőleges hulladékot és a következőkhöz használható:

  • Élelmiszeri gépsor tisztítása szárazjéggel
  • Gyűjtőtartály és reaktor tisztítás szárazjéggel
  • Szárazjeges csiszolószórás az élelmiszerfeldolgozásban
  • Csomagológépsor tisztítása és ragasztó eltávolítás szárazjéggel
  • Öntőformák tisztítása szárazjéggel
  • Darálók, keverők és egyéb élelmiszerfeldolgozó gépek tisztítása szárazjéggel
  • Elektromos fülkék tisztítása szárazjéggel
  • Sütőtálcák tisztítása szárazjéggel
  • Élelmiszergyárakban a tömítések és falak szárazjeges tisztítása
  • Folyamatos szállítószalagos sütők , olajsütők, ipari ostya öntőformák, kések tisztítása valamint égetett maradék, lerakódott szén és zsír eltávolítása szárazjéggel